Verkstad

Service alla bilmärken

Allbilsverkstad

På Taxi Härnösand AB finns en allbilsverkstad för allmänheten. Här servar och reparerar vi alla typer av personbilar oavsett märke. Hos oss kan du få hjälp med bland annat service, reparation och hjulskifte. Vi ser till att din bil repareras snabbt och säkert.

Vi är en oberoende verkstad som jobbar med alla bilmärken. 

Vi fixar däckbytet 

Däckbyten

Vi utför hjulskiften, sommar som vinter.

När du kommer till vår verkstad får du checka in och lämna nycklarna till din bil. En mekaniker sköter däckbytet medans du väntar. Allt sköts av professionell personal och du har möjlighet till en kopp kaffe medans du väntar. Vi skiftar däck på de allra flesta fordonstyper.

Service alla bilmärken

Lättare reparationer

Att utföra regelbundna filterbyten och oljebyten är viktiga underhållsåtgärder för att hålla en bil i gott skick. Vi byter filter och utför oljebyten m.m.

Bilvård som syns

Tvätt (invändigt och utvändigt)

Invändig och utvändig bilvård är viktigt för att upprätthålla utseendet och skicket på din bil. Regelbunden tvätt höjer dessutom fordonets värde. Vi fixar invändig och utvändig bilvård.

Ta hand om dina däck

Däck (mönster/tryck)

Säkerställ optimalt grepp på vägen med ett bra mönsterdjup. Minsta tillåtna mönsterdjup på sommardäck är 1.6mm och 3mm på vinterdäck. Ju djupare mönsterdjup desto bättre vattenavledning och grepp på våta vägar. Vi kontrollerar mönsterdjup och lufttryck så att du åker säkert längs vägarna.

Se till att synas

Yttre belysning

Yttre belysning på en bil inkluderar strålkastare, dimljus, backljus, blinkers m.m och som är installerade på utsidan av fordonet. Dessa ljuskällor har olika funktioner och hjälper till att förbättra synligheten och säkerheten under körning. Vi ser till att belysningen fungerar och att strålkastarna riktar rätt.

Påfyllning och anpassning

Motorrum (multirem/
vätskenivåer)

Motorrum (multirem/vätskenivåer)

Genom att kontrollera bromsvätskan i din bil regelbundet säkerställer du att bromssystemet fungerar korrekt. Vi kontrollerar bromsvätska och ser till att oljenivån är på rätt sida stickan.

Boka däckbyte, tvätt eller reparation

Använd vårt formulär för att höra av dig till vår verkstad. Vi svarar ofta inom några timmar. Har du ett akut ärende ber vi dig att ringa verkstaden på 0611-25 567